Inschrijven

    • Bij het inschrijven van een cursus van hondensport Veendam, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u onderaan de pagina.

    Algemene voorwaarden

    1. Inschrijving vindt plaats na het aanmelden voor de desbetreffende cursus via de website van hondensport vereniging Veendam. Na inschrijving ontvangt de cursist een bevestiging via de mail.
    2. Na inschrijving gaat de cursist akkoord met de algemene voorwaarden opgesteld door de hondensportvereniging Veendam.
    3. Het is verplicht het EU-dierenpaspoort van de hond bij de eerste lesdag te tonen.
    4. Vooraf aan deelname van de eerste cursusdag is de cursist verplicht het lesgeld te voldoen. Het lesgeld wordt contant meegebracht en afgegeven bij het tonen van het EU-dierenpaspoort.
    5. De tarieven voor de cursussen worden bij aanvang van elk kalenderjaar vastgesteld.
    6. De cursist moet W.A.-verzekerd zijn voor zijn/haar hond.
    7. Hondensport vereniging Veendam is niet aansprakelijk voor schade, in materiële en immateriële zin.

    Algemene regels

    1. Iedereen die aan de cursus deelneemt, doet dit op eigen risico.
    2. De hond is voldoende ingeënt. Bij ziekte van de hond, waardoor gevaar voor besmetting mag de hond worden geweigerd het veld te betreden.
    3. Is de cursist verhinderd, dan wordt dit vooraf aan de cursus meegedeeld. Afhankelijk van de cursus wordt een inhaalmoment besproken.
    4. Gedurende de lessen is de hond aangelijnd; alleen na toestemming van de instructeur mag de hond los.
    5. Iedere hond die een bedreiging vormt voor de gezondheid of welzijn van een andere hond of persoon mag uitgesloten worden van de activiteiten.
    6. Wanneer de hond zijn behoeft doet op het veld wordt dit opgeruimd door de eigenaar met een schep.
    7. Bij door de cursist gemaakte keuze de cursus te stoppen, wordt er door de hondensportvereniging Veendam geen geld gerestitueerd.
    8. Als de cursist het veld, materiaal, het clubgebouw of andere eigendommen beschadigt, wordt de cursus voor desbetreffende cursist eenzijdig door de hondensportvereniging Veendam opgezegd en wordt er geen geld gerestitueerd.