Noord Caravans is de nieuwe sponsor van Hondensportvereniging Veendam

Zuidbroek – Noord Caravans is de nieuwe sponsor van Hondensportvereniging Veendam. Een plek waar ieder ras en iedere hondeneigenaar terecht kan voor puppycursussen, opvoedcursussen en behendigheidslessen.

Hondensportvereniging Veendam heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van hondenscholing en opvoeding. Iedere hond van ieder ras is van harte welkom; groot óf klein! Wil jij graag een goede start maken met je nieuwe pup? Dan kan het een goed idee zijn om te beginnen met een puppycursus. Tijdens deze cursus krijgen jij en je pup een goede basis mee waar je een leven lang plezier van hebt. Zijn er gedragsproblemen aanwezig bij je hond óf wil je graag behendigheidslessen volgen? Ook dan ben je bij Hondensportvereniging Veendam aan het juiste adres.

Noord Caravans is vanaf heden een nieuwe sponsor voor de hondensportvereniging. Je kunt Noord Caravans vinden aan de A7 bij Zuidbroek. Dé perfecte plek voor iedere caravanliefhebber, je kunt bij Noord Caravans terecht voor o.a inkoop, verkoop & inruil van caravans. Ieder bouwjaar en merk zijn welkom! Denk je na over de aanschaf van een nieuwe caravan? Kom dan zeker eens langs bij de showroom in Zuidbroek.

Noord Caravans | Inkoop, Verkoop en Verhuur van caravans

Volgend nieuwsbericht